Choose a language
15 Years

Préselt Papírpép

A PRÉSELT PAPÍRPÉP 4 TÍPUSA

Formázott

product1

A préselt papírpépből készült termékek alapvető típusa, amely hagyományos gyártósoron készül. Számos ipari és nem ipari ágazatban használják, mint például az autóipari alkatrészek B2B szállítása stb. A termék durva felületének és belső rostszerkezetének köszönhetően a tálca nagy szilárdságú és merev. Gyors biológiai lebonthatóságának köszönhetően a préselt papírpép ezen típusát gyakran használják mezőgazdasági és dísznövények ültetéséhez.

Utánpréselt

product2

A préselt papírpép ezen finomabb típusa a formázott típushoz hasonlóan hagyományos gyártósoron készül, azonban ezt követően utánpréselésen esik át. Az utánpréselés sima felületet kölcsönöz az anyagnak. Az ezzel a technológiával készülő csomagolást szívesen alkalmazzák elektronikai eszközök csomagolásakor, ahol fokozatosan veszi át az olyan hagyományos csomagolóanyagok helyét, mint a műanyag, poliészter stb

Hőformázott

product3

A préselt papírpép ezen típusa hőformázó gyártósoron készül. A terméket fűtött öntőformákban szárítják meg, így bonyolult alakzatban is elkészíthető, miközben felülete sima marad. Ezzel a technológiával olyan termékek készíthetők, mint például az újrahasznosítható és biológiailag lebomló papír asztalteríték, papír evőeszköz vagy többrekeszes ételhordó doboz, így a műanyag termékek fenntarthatóbb alternatíváját kínálja

Feldolgozott

product4

A feldolgozott préselt papírpép termékek gyártása döntően hőformázással történik. A hagyományos hőformázott papírtermékekkel szemben azonban ezeken a termékeken elhelyezhető a vállalat nyomtatott logója, és változatos színekben tervezhetők. Ezek a módosítások az újrahasznosíthatóságot és a komposztálhatóságot nem befolyásolják kedvezőtlenül.

A PRÉSELT PAPÍRPÉP
ALKALMAZÁSI TERÜLETEI

Elektronika

A préselt papírpép sok szempontból ideális választás az elektronika és az elektronikai berendezések számára. A préselt papírpép lehetővé teszi a csomagolt termék felületének teljes lekövetését, így megakadályozva annak elmozdulását a csomagon belül. Optimálisan kialakított deformálódó zónákkal meggátolható, de legalábbis jelentősen csökkenthető a rezgések átvitele a becsomagolt termékre.

Ipar

A préselt papírpép termékek a könnyűipar teljes körében használhatók csomagolásra, például apró üvegtermékek, bútorok, kozmetikumok, szárazáru, apró fogyasztási cikkek stb. esetében. A préselt papírpép előnyei közé tartozik, hogy szinte bármilyen 3D felület kialakítható belőle, így minden termék külön csomagolást kaphat, de akár a teljes tétel is együvé kerülhet.

Autóipar

Az intelligens tervezés jóvoltából a tele tálcák anélkül egymásra helyezhetők, hogy hozzáérnének az áruhoz. A pontos formák teljesen automatizált eljárásokban is használhatók. A megfelelően kiválasztott papír és a zárt felület jóvoltából csökkenthető a porosodás. Termékeinket e tulajdonságai LED fényforrások, LED-es lámpatestek, fékrendszerek, autórádiók stb. gyártása során is hasznossá teszik.

Mezőgazdaság

Mivel termékeink mentesek a veszélyes anyagoktól és nehézfémektől, egyszer használatos virágcserepek is készíthetők belőle, melyek a virág kiültetése után felbomlanak és műtrágyaként hasznosulnak. Papírtálcáink nagy része állateledel csomagolására, valamint alomként kerül felhasználásra.

Kozmetikumok

Tiszta és sima felülete lehetővé teszi porra érzékeny, törékeny kozmetikumok csomagolására. Az ilyen csomagolás egyaránt használható a tömegtermelésben és luxus késztermékek csomagolásában. A 16 millió színárnyalattal készülő, 600 dpi felbontású színes nyomatok rendkívül exkluzív megjelenést kölcsönöznek a csomagolásnak, amely még nagy sorozatok esetén is egyénivé tehető.

Design

A préselt papírpép olyan egyedi dizájnelemként is felhasználható, melynek kiváló tulajdonságai közé tartozik a zajcsökkentés; a papír ezen túlmenően mérgező anyagokat sem bocsát ki az otthon vagy az iroda légterébe. Ergonomikus formái révén ezek a dekoratív elemek jelentős vizuális eleganciát is sugároznak.